dimarts, 6 de maig del 2014

AMB L’AMPA TOTS HI GUANYEM!




Una tarda d’hivern a la porta de l’escola, el pare d’un nen explicava a un altre pare que ell no pagava coses innecessàries com l’AMPA. Innecessària?

No fa tant de temps que els pares i mares lluitàvem perquè se’n deixés dir la nostra en un lloc tant important com és l’escola dels nostres fills i filles. No fa tant de temps que les nostres opinions només les podíem compartir justament allà on aquest pare parlava: portes enfora. Ara formem part de la comunitat educativa que té com a missió encomiable la de fer dels nostres fills grans i bons ciutadans amb una bona educació.

L’AMPA és un interlocutor en les decisions del Consell Escolar (un dels seus membres està present en aquest òrgan de govern) però també contribueix a l’educació des d’altres àmbits on l’escola no pot arribar. Amb els nostres 50 euros a l’any per família ajudem a organitzar activitats extracurriculars com ara el dia de Maria Ràfols, l'English Day o els Jocs Florals, subvencionem part de l’ajut psicològic que alguns nens i nenes necessiten, ajudem econòmicament a l’Esplai Albatros, subvencionem les despeses de l'Auxiliar de conversa anglès, i moltes altres coses que van sortint gràcies a la iniciativa dels membres de la comunitat educativa. Però, a més a més, també ens beneficiem directament a nivell econòmic: si ets membre de l’AMPA tens una reducció del 18% en la compra de llibres (i això en la majoria dels casos ja és més de 50 euros per família), pots fer activitats extraescolars a preu de cost i tens una subvenció en les sortides i/o convivències.

I, si tot això no t’ha convençut, ... vols ser una de cada 10 famílies que no són de l’AMPA? Realment amb l’AMPA hi guanyem tots: pares, mares, escola, i sobre tot els nostres fills i filles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada