dilluns, 10 de novembre del 2014

Gran debut de les noies de volei cadet






Primer partit de la fase participativa on les jugadores de l’Escola Santa Anna es van enfrontar a les jugadores del Institut Manel de Montsuar.

Al inici del partit va costar arrancar per part de les nostres jugadores degut a un servei molt potent de les jugadores de Montsuar que van agafar ràpidament una diferència de punts significativa. Poc a poc les jugadores del Santa Anna van anar agafant el ritme perdut durant l’estiu, aconseguint construir atacs a partir de tres tocs i defensant pilotes complicades per part de l’equip rival. La progressió que es va poder observar durant el primer temps va seguir creixent durant el segon, on les pilotes defensades i les recepcions arribaven a la col·locadora per a poder construir atacs acabant en remats potents. Però per l’altra banda el servei de les jugadores de Montsuar va seguir amb el mateix nivell de potencia i efectivitat, cosa que va ajudar-les a agafar un avantatge considerable i finalment la victòria del partit per  8-25 al priimer set i 13-25 al segon.


.
Molt bones sensacions per part del equip, en una categoria molt competitiva, on el treball dels entrenaments setmana a setmana serà de gran importància per a millorar com a jugadores i com a equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada