diumenge, 23 de novembre del 2014

· Jornada de Voleibol




Jornada 3. Jocs Esportius del Segrià. Voleibol Categoria Cadet/Juvenil Femení.
Escola Santa Anna – Ronda B
Primer set: 22-25
Segon set: 23-25
Tercer partit de la Jornada on les nostres jugadores cadets es van enfrontar  a l’equip cadet B del I.E.S. Ronda.
Un gran inici del partit va afavorir a les nostres jugadores a mantenir un alt nivell de concentració amb una molt bona recepció que ens va permetre sortir amb atacs potents, aconseguint un gran nombre de punts. Durant la meitat del primer quart, les jugadores rivals van augmentar el seu nivell de joc, amb molt bones defenses i una gran recepció, sumat a uns quants errors per part nostra, van aconseguir igualar-nos en el marcador i finalment endur-se el primer set.
El segon set va ser molt semblant al primer, encara que les jugadores del Ronda, van agafar un avantatge significatiu, dificultant el partit a les nostres jugadores, però amb una ratxa d’encert en el servei amb molta potencia, van aconseguir igualar el marcador a 23. Però a pesar de la gran remuntada, no va poder ser, i les jugadores del equip rival es varen endur la victòria.
Partit molt intens, on els dos equips van lluitar de principi a fi per la victòria. El haver competit durant tot el partit, ens dona un cop de moral per a poder continuar lluitant i seguir treballant per a aconseguir la primera victòria de la categoria.






Jornada 3. Jocs Esportius del Segrià. Voleibol Categoria Infantil Femení.
Escola Santa Anna – Escola Claver A
Primer set: 8-25
Segon set: 10-25
Tercer partit de les infantils on s’enfrontaven a l’equip més complet del campionat, les jugadores del equip de l’escola Claver A, al pavelló del INEFC.
A pesar de la diferència d’experiència entre els dos equips, les jugadores de l’escola Santa Anna van fer un bon paper davant el equip més experimentat de la categoria. Les jugadores ja comencen a sentir-se més còmodes dintre de la pista agafant la responsabilitat de cada zona. A més  a més el percentatge d’encert en el servei va ser molt significatiu en relació a les jornades anteriors.
Els dos sets van ser predominants per part de l’escola Claver, però les nostres jugadores van lluitar fins al final, aconseguint punts a partir dels tres tocs, on el rebre i defensar pilotes del altre camp era una feina molt complicada.
Seguim en les bones sensacions dels partits anteriors i millorant entrenament a entrenament, per a cada vegada ficar-nos en la dinàmica de competició en aquesta lliga on hi ha equips molt ben preparats.


 


Jornada 3. Jocs Esportius del Segrià. Voleibol Categoria Benjamí Mixt.
Escola Santa Anna – Escola Claver
Debut de les més petites de l’escola en els jocs esportius del Segrià.
La primera proba que consta de ficar el major nombre de serveis a la pista contraria, va costar arrancar per part de les nostres jugadores, però servei a servei, anaven regulant la força i poc a poc van anar ficant pilotes a dintre del camp.
A la segona proba,  tenien que passar al altre camp una pilota col·locada per part del entrenador on l’equip rival evitava que caigués al terra, va ser de gran èxit com la jornada anterior, a l’hora de atacar van aconseguir un gran nombre de punts, mentre que a l’hora de defensar van evitar que la pilota caigués a terra.
Per últim al partit, les nostres jugadores van fer un molt bon paper col·locant-se molt be a la pista i no deixant que les pilotes del equip rival caiguessin al terra i sempre atacant a partir dels tres tocs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada