dimarts, 18 de novembre del 2014

Segona Jornada Jocs Esportius del Segrià Voleibol.



Categoria Cadet Femení
Escola Santa Anna – Mecedarios Juvenil A
Primer set: 6-25
Segon set: 9-25
Segon partit de la Jornada on les nostres jugadores cadets es van enfrontar a un dels equips més complicats de la categoria, el juvenil A de Mecedarios al pavelló del col·legi Episcopal.
Al inici del partit les nostres jugadores van sortir molt ficades al partit, competint i lluitant cada pilota. Però el físic i l’experiència de les jugadores de Mecedarios es va imposar fent un bon parcial amb un servei molt potent, amb dificultats per construir un bon atac per part de les jugadores de l’escola Santa Anna. El segon set va continuar amb la dinàmica del final del set anterior on les nostres jugadores no es sentien còmodes a la pista ja que costava molt fer punts a pesar de construir bons atacs a partir dels tres tocs. Poc a poc van anar ficant-se al partit però les rivals van agafar una distància on sense cap perill es van endur la victòria.
La diferència de edats en la categoria pot ser un petit inconvenient, però les ganes per millorar tant individualment com en equip de les nostres jugadores serà clau per a competir en aquesta categoria tant dura.







Categoria Infantil Femení.
Escola Santa Anna – Alpicat Vòlei Associació
Primer set: 14-25
Segon set: 15-25
Segon partit del equip infantil on s’enfrontaven a les jugadores de l’Alpicat Vòlei Associació al pavelló del INEFC.
Al inici del partit les jugadores van tenir problemes per arrancar, ja que la falta d’experiència i de competició fa que costi col·locar-se bé a la pista en aquest esport col·lectiu on la tàctica és molt important. Poc a poc les jugadores van anant ficant-se al partit, agafant un bon ritme i aconseguint tornar pilotes complicades, retallant la distància que les rivals havien aconseguit al inici del partit, però la falta de efectivitat en el servei no va donar continuïtat per a poder aconseguir posar-se per davant. El segon set va ser molt similar al primer, on la recepció cada vegada era més efectiva i vam poder construir atacs a partir de tres tocs. El servei va tornar a ser la nostra debilitat i ens va dificultar el posar-nos per davant en el marcador. 
A pesar de la derrota, molt bones sensacions per un equip nou on la dedicació i el treball en els entrenaments, es veurà, poc a poc, reflectit en els pròxims partits.


Categoria Benjamí Mixt.
Escola Santa Anna – Escola Pràctiques 2
Debut de les més petites de l’escola en els jocs esportius del Segrià.
La primera proba on calia ficar el major nombre de serveis a la pista contraria va costar arrancar, ja que costava molt passar la pilota al altre camp, però poc a poc van anar entrant serveis igualant el marcador amb el equip rival.
A la segona proba,  havien de passar al altre camp una pilota col·locada per part del entrenador on l’equip rival evitava que caigués al terra, va ser de gran èxit. A l’hora de atacar van aconseguir un gran nombre de punts, mentre que a l’hora de defensar van evitar que la pilota caigués a terra.
Per últim al partit, la falta de concentració a l’hora de col·locar-se al camp i de agafar la pilota ens va jugar una mala passada on l’equip del Pràctiques 2 va agafar un petit avantatge aconseguint la victòria a la proba.
Bon inici per a les Benjamins on a pesar del poc temps que porten en la iniciació d’aquest esport tant complicat. Van fer un gran paper demostrant que tenen ganes de fer-se en un futur unes grans jugadores de Voleibol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada