dimarts, 27 de gener del 2015

Primera victòria de les cadets Voleibol

Jornada 6. Jocs Esportius del Segrià. Voleibol Categoria Cadet Femení


Escola Santa Anna – Mirasan

Primer set: 25-21

Segon set: 25-15

Al inici del partit les nostres jugadores van sortir molt poc ficades al partit, amb dificultats per tornar la pilota amb atac i amb poca fluïdesa a l’hora de construir els tres tocs. A pesar de la falta de concentració van començar el set amb un avantatge en el marcador, que poc a poc es va anar reduint fins que les jugadores de l’escola Mirasan van passar per davant en el marcador 19-16. Després d’un temps mort, les jugadores de l’escola Santa Anna varen reaccionar amb un servei molt efectiu i una defensa molt ben treballada remuntant el resultat i enduent-se la victòria.

El segon set va ser clarament favorable a nosaltres ja que van seguir mantenint el ritme aconseguit al final del set anterior on ràpidament es van despenjar del marcador aconseguint la victòria del set còmodament.

Primera victòria de la temporada que dona a les jugadores un gran toc de moral per a seguir sumant en aquesta categoria on hi ha equips molt durs i competitius on cada partit serà una lluita intensa per a endur-se la victòria.



Jornada 6. Jocs Esportius del Segrià. Voleibol Categoria Infantil Femení.


Escola Santa Anna – CECELL

Primer set: 10-25

Segon set: 15-25

Partit entre les jugadores de la nostra escola contra les jugadores del CECELL, club de voleibol femení de la ciutat de Lleida on tenen equips federats que juguen en les màximes categories
Les nostres jugadores no van acabar de posar-se al ritme de partit que anteriorment ens havien demostrat en altres jornades. Una falta de comunicació i de concentració va complicar molt el rebre el servei del equip rival i, per tant, construir un bon atac. Poc a poc les jugadores rivals van seguir augemntant l’advantatje i es van endur el primer set sense que les nostres jugadores entresin del tot al partit.

Al segon set van començar a despertar amb algunes accions molt ben treballades, buscant els tres punts i amb serveis potents, però la capacitat tècnica de les rivals dificultava molt fer punts, ja que lluitaven totes les pilotes aconseguint que no caigués al terra. A pesar de estar més ficades al partit, les jugadores del CECELL es van endur finalment la victòria.


Jornada 6. Jocs Esportius del Segrià. Voleibol Categoria Benjamí Mixt.


Escola Santa Anna – Dominiques

Gran jornada per les mes petites de l’escola on van fer un gran paper en les tres proves de la competició, amb una gran diferència de punts amb el equip rival.

En les tres proves van demostrar com jornada a jornada van millorant tècnicament amb un molt bon servei i un gra toc de dits; i per l’altra banda, a col·locar-se molt millor a la pista ocupant molt be els espais impedint que la pilota caigui al propi camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada