Activitats a l'escola

Participem de les activitats al col.legi

S'en fan moltes de coses al col.legi. I a totes elles l'AMPA està present. Aquí teniu un recull.

 

BIBLIOTECA

Per tal de contribuir a augmentar el gust per la lectura entre els nostres fills i filles, l'AMPA ha contractat a un professor de l'escola per fer-se càrrec del servei de préstec.

Horari: 17:15 – 17:45 h de dilluns a dijous.

Aquest servei està obert a tot l'alumnat del col.legi a partir de Cicle mitjà.

GABINET PSICOLÒGIC

El col.legi compta amb un psicòleg que vetllen pel benestar dels nostres fills i filles. L'AMPA subvenciona les despeses.

 

PORTES OBERTESQuan el col.legi es vesteix de gala per mostrar als pares i mares com és per dins l'escola i què fan els nostres fills i filles, l'AMPA està present i també mostra què fa per contribuir a l'educació i benestar de l'alumnat.

ENGLISH DAY

English Tea at Five
Cada any a la primavera tot l'alumnat de primària espera amb il.lusió l'English Day. És un dia on tota l'activitat del col.legi es desenvolupa en anglès: des de l'esmorzar fins el té de la tarda; des de la pregària a la més petita activitat. Tot es mou al voltant d'un tema que fa de fil conductor per la jornada. I és que el col.legi Santa Anna ha apostat molt fort per l'anglès i vol que aquest dia sigui un dia especial per tots. Hem tingut English Day amb Olympics, amb North American Indians, amb Hollywood i amb Alice in Wonderland.

I aquí també està present l'AMPA recolzant a nivell econòmic les despeses que s'en deriven.

ENGLISH ASSISTANT


L'anglès no és cosa d'un dia, sinò de tot l'any. I per reforzar el nivell oral dels nostres fills i filles, contem amb l'ajut d'un assistent de llengua anglesa

L'AMPA també subvenciona part del sou de l'ajudant lingüística. JOCS FLORALS 

El dia de Sant Jordi és el dia dels Jocs Florals on es donen premis a les millors produccions escrites de cada classe. L'AMPA s'encarrega d'obsequiar els escriptors escollits amb un lot de llibres.


EXCURSIONS I SORTIDES


Apart de les activitats lectives, els objectius s'assoleixen amb sortides i excursions fóra de l'aula. Tots els alumnes gaudeixen d'una rebaixa en l'import si són membres de l'AMPA.

 

 

 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada