dilluns, 10 de novembre de 2014

Debut de l'equip femení de volei infantilEl nou equip format per jugadores de primer i segon d’ESO de l’escola Santa Anna ha debutat en la lliga escolar de Voleibol contra l’equip de l’escola Dominiques, en la primera jornada de la fase participativa.

Al inici del partit les jugadores no acabaven d’estar còmodes al camp de voleibol, amb dificultats per retornar el servei de l’equip rival. Poc a poc anaven ocupant els espais intentant arribar a totes les pilotes. Els nervis del inici de competició van passar factura a l’hora de realitzar el servei ja que vam tenir un percentatge d’encert baix. Poc a poc les jugadores rivals van anar sumant punts fins que al final es van endur la victòria per un clar 25 a 5 i 25 a 6.

Primer partit d’adaptació per a les nostres jugadores on l'entrenament i la motivació serà molt important per aprendre i millorar en aquet esport col·lectiu, que demana d’un nivell de tècnica i de preparació física molt exigent i que, poc a poc, aniran aconseguint les noves jugadores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada