diumenge, 21 de desembre del 2014

II TORNEIG SOLIDARI DE NADAL “TOTS JUGUEM”



El passat dissabte 13 de desembre l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms i el col·legi Sagrada Família de Lleida organitzaren un torneig d’escacs que pretenia unir solidaritat i escacs en un mateix espai. El campionat, amb el lema Tots juguem, pretenia recollir joguines per a la Parròquia del Carme, la qual després les repartiria entre els infants desafavorits del barri.
La iniciativa tingué molt bona acollida ja que es presentaren al torneig al voltant d’uns 70 jugadors i jugadores, la majoria d’ells disputarien el seu primer torneig d’escacs. En aquesta ocasió, comptarem amb diferents col·legis i escoles de la ciutat de Lleida, com el col·legi Santa Anna, Sagrada Família, Sant Jaume Les Heures, Joc de la Bola, Pràctiques 2, Claver, Terraferma, Arabell, Lestonnac, però també d’escoles vingudes de diferents punts de la província de Lleida, com del Mont-roig de Balaguer, el Jaume Miret de Soses, el Joaquim Palacín de Bellvís, dels Planells d’Artesa de Segre o de l’Espígol de Gerb.
El torneig constà de 6 rondes a un ritme de joc de 7 minuts per jugador. Disputades les rondes el guanyador fou Daniel Cano del Sant Jaume Les Heures amb 6 punts. Del col·legi Santa Anna, hi participaren diferents jugadors com l’Ester Bosc, els germans Sofia i Nicolás Sampedro, i Blai Esqué. Si bé, tots disputaren el torneig amb alegria i expectació, cal destacar el paper d’aquest últim, que aconseguí el segon lloc en la categoria sub-6.
Des de l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms felicitem a tots els participants del col·legi Santa Anna per participar en el torneig, també a les seves famílies, ja que tots ells ajudaren a crear un matí solidari i esportiu. Moltes gràcies a tots, esperem poder-ho repetir l’any vinent!

                                                                                  Acadèmia d’Escacs Josep Oms
 


En aquest link trobareu la classificació final del torneig que es disputà el 13 de desembre i on hi participaren alumnes del nostre col·legi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada